Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Specialisten

Interieurstudio Vera zorgt voor rust in je huis…en in je hoofd

“Ik denk vanuit de klant”, zegt Vera Santing van Interieurstudio Vera op de vraag wat het onderscheidende kenmerk is van haar onderneming. “Mijn uitgangspunt is dat de klant zich moet thuis voelen in zijn of haar eigen huis. Diens wensen en eisen zijn dus leidend bij het ontwerp dat ik maak. Ik druk er geen eigen stempel op, al zijn de ontwerpen die ik maak vrijwel altijd rustig en sfeervol. Maar binnen die uitgangspunten kan het echt alle kanten op.”

Als interieuradviseur zoekt Vera samen met jou naar de beste oplossing voor jouw interieur, een plek waar je je prettig voelt met een doordachte indeling. Een plek die past bij wie je bent, wat je mooi vindt en waar je blij van wordt. Soms is het lastig om te creëren wat je voor ogen hebt en is het fijn als iemand met je meedenkt. Vera helpt je graag!

De nu 24-jarige Vera, wonend in Westerbork, studeerde in 2018 af aan de opleiding Interieur Design in Groningen. Het is een vak dat haar op het lijf geschreven is. “Ik ben van jongs af aan al creatief bezig geweest en het was voor mij niet meer dan logisch dat ik een opleiding wilde volgen die daarbij aansloot”, zegt ze. “Het heeft ook te maken met het schildersbedrijf dat mijn ouders hebben. Mijn vader gaf vroeger ook vaak kleuradviezen aan zijn klanten en dat heb ik inmiddels overgenomen. Ik wilde zelf geen schilder worden; mijn passie ligt echt bij het ontwerpen van de interieurs. Maar het werken met kleuren zit duidelijk wel in de familie.” 

Volledig pakket

Dat geldt ook voor het ondernemerschap en daarom durfde Vera het wel aan om een eigen bedrijf op te zetten. Dat werd ‘Interieurstudio Vera’. Op haar website biedt ze een grote verscheidenheid aan diensten aan op interieurgebied, van adviesgesprekken en een moodboard tot een plattegrond met indeling of een lichtplan, en zelfs personal shopping.  “Zeker bij een nieuwbouwwoning of een verhuizing kiezen mensen vaak voor het complete pakket”, zegt ze. “Je krijgt dan het totaalplaatje, je wordt volledig ontzorgt in het maken moeilijke keuzes en krijgt een goed beeld over hoe de woning er van binnen uit komt te zien.” 

Na het eerste contact volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek. “Dat kan bij jouwthuis, bij mij op kantoor, of via een videocall”, legt ze uit. “In dat gesprek nemen we je wensen en eisen door en probeer ik een band met je op te bouwen. Ik informeer bijvoorbeeld naar je smaakvoorkeuren, maar ook naar je hobby’s, je dagelijks leven en wat je bezighoudt. Want ook dát is bepalend voor het interieuradvies. Stel dat iemand veel in de keuken bezig is, dan krijgt die de nadruk in het interieur. Krijg je regelmatig vrienden over de vloer voor een gezamenlijke maaltijd, dan krijgt een grote tafel een prominente plek. Of wanneer iemand een groot liefhebber is van reizen, dan probeer ik daar bijvoorbeeld met fotobehang iets van te laten terugkeren in het interieur. Zo weerspiegelt het interieur ook de persoonlijkheid van de bewoner(s).”

Wanneer beide partijen met elkaar verder willen, resulteert het kennismakingsgesprek in een offerte of een opdrachtbevestiging. Daarna gaat Vera aan de slag met het ontwerp, op basis van de gesprekken en een moodboard dat is samengesteld door de klant. “Als mijn ontwerp klaar is, presenteer ik het eindresultaat bij je thuis, met een box vol staaltjes van verschillende materialen.” Op haar website biedt Interieurstudio Vera verschillende pakketten aan, variërend van een basis- tot een compleet interieuradvies. Maar desgewenst stelt Vera ook pakketten op maat samen, die inspelen op specifieke wensen. Daarbij houdt zij natuurlijk ook rekening met het beschikbare budget. 


Interieurstudio Vera, Vera Santing
De Noesten 92, 9431 TG Westerbork
T 06 37 29 42 03
info@interieurstudiovera.nl
www.interieurstudiovera.nl