Specialisten

 

Natuurlijke materialen en passie, dat zijn de basis ingrediënten van IZinterior. Elk interieurontwerp is uniek, omdat het aansluit op het huis en zijn bewoners. Daarbij maakt het niet uit of het om een nieuwbouwwoning gaat of een verbouwing. Of je een kantoor, verzorgingstehuis of een luxe hotel inricht. Het doel is het creëren van een interieur waar de klant zich thuis voelt en iedere dag blij van wordt. Een plek die verrast, maar ook naadloos aansluit bij de persoonlijkheid van de klant.

Inge Zwan, eigenaresse van IZInterior, is een gedreven vrouw, die van haar passie haar werk heeft gemaakt. Het begon ooit met haar eigen huis. Een ruïne die zij omtoverde tot een prachtige boerderij. Na haar verhuizing naar Friesland verbouwde ze opnieuw een oude boerderij tot een heerlijk thuis. Het moment waarop ze besloot haar passie te volgen. Doen waar je zelf blij van wordt en daarmee anderen ook blij maakt. Simpel, stijlvol en met rust.

Nieuwbouw heeft andere wensen

Door haar ervaring weet Inge als geen ander dat de aanpak bij een nieuwbouwhuis wel anders is dan bij bestaande bouw. “Ik wil graag vroeg betrokken worden bij bouw of inrichtingsproces” zegt Inge. Te vaak heeft ze meegemaakt dat een tekening niet kloppend was. Dat met een kleine aanpassing een groot verschil gemaakt had kunnen worden. “Een plattegrond moet kloppen” zegt ze “en dan bedoel ik qua zichtlijnen, routing en lichtinval.”

Inge onderscheidt zich door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, beton, steen, glas, staal. De rode draad in haar ontwerpen. Niet alleen omdat ze milieuvriendelijk en duurzaam zijn, maar daarnaast ook omdat ze rust geven. Daarbij houdt Inge ervan om allerlei stijlen met een moderne twist te combineren. Niet standaard de laatste trend volgen, maar het passend maken bij de klant. Daarbij kijkt ze ook zoveel mogelijk naar de combinatie tussen interieur en exterieur. “Het moet elkaars verlengde zijn” zegt ze “dan krijg je het mooiste geheel.”

Verkoopstyling

Naast het ontwerp voor je nieuwe huis, geeft Inge ook graag advies voor de verkoopstyling van je huidige woning. “De eerste indruk is blijvend en die eerste indruk is echt veel belangrijker dan mensen denken. Daarom moet het goed zijn. Je kunt beter iets investeren en daarmee je huis voor een goede prijs verkopen dan denken dat het wel goed komt.”

De kosten wegen ook niet op tegen het voordeel. Bij de verkoopstyling gaat Inge uit van rust en ruimte. En door je huis algemener te maken, kun je een groter publiek bereiken. Per situatie bekijkt ze of je meubels moet weghalen of vervangen. Of de verlichting optimaal is en of een andere indeling beter is. Of het minder persoonlijk moet of juist meer een thuisgevoel moet geven. Dat de aanpak van Inge werkt, blijkt wel uit het feit dat kopers regelmatig vragen of ze het interieur ook kunnen overnemen. Of dat kan is uiteraard aan de verkoper.

De ideale situatie creëren

De persoonlijke aanpak is volgens Inge een kwestie van vragen en tussen de regels doorlezen. “Ik vraag ook vaak hoe je leeft of hoe je zou willen leven in je huis. Zo krijg ik een goed beeld van de wensen en kan ik het ontwerp daarop aan laten sluiten.”

www.izinterior.com

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.