Oostergracht Assen

Assen - Assen
Actueel aanbod

€ 207.500,- tot € 207.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
81 m2
Kaveloppervlak
160 - 209m2
Inhoud
343 m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

START BOUW FASE 2 BEGIN 2019
NOG ENKELE BESCHIKBAAR

Stijlvol en duurzaam wonen aan de Oostergracht in de nieuwe woonwijk Kloosterveste te Assen.

In het centrum van Kloosterveen, Kloosterveste, aan de Oostergracht worden deze 2/1 kapwoningen gerealiseerd onder moderne architectuur. De woningen zijn allen gelegen aan de gracht en hebben een tuingerichte woonkamer. De verdieping heeft twee slaapkamers en een badkamer.

Het betreffen zeer energiezuinige en onderhoudsarme woningen met vloerverwarming op de begane grond en het volledig dakvlak is uitgerust met zonnepanelen. De woningen worden compleet afgewerkt met sanitair en keuken. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaande berging en de woningen hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

In Kloosterveste komen wonen, werken, winkelen en sociale voorzieningen samen in nieuwe gebouwen die de sfeer van vroeger ademen. Door maatvoering, kleur en architectuur is er een knus en sfeervol 'centrumstadje' gerealiseerd. Het hart van Kloosterveen.

Wonen in Kloosterveste is bijzonder. Er wordt een breed scala aan woningtypen gerealiseerd dat beantwoordt aan de uiteenlopende wensen van even zovele verschillende bewoners: van starters tot senioren, van singles tot gezinnen.
In het hart van Kloosterveste is het centrum gerealiseerd met een breed scala aan winkels, o.a. een Albert Heijn, Lidl. Hema, bakker, drogisterij, huishoudwinkel, slijterij, e.d. Kloosterveste heeft een sporthal, die is bestemd voor (sport)- verenigingen zoals zaalvoetbal, badminton en handbal. Overdag biedt de sporthal ruimte voor schoolgym.
De gratis en goed bereikbare parkeergelegenheid maken het winkelcentrum compleet.

Info:
- Wonen in de nieuwe woonwijk Kloosterveen
- Energieneutraal
- Lage woonlasten
- Onderhoudsarm
- Compleet ingerichte keuken
- Compleet ingerichte badkamer
- Smart design
- Korte bouwtijd

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oostergracht Assen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 207.500,- tot € 207.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden