Asselyn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Assen - Assen
Actueel aanbod

€ 249.500,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 187m2
Kaveloppervlak
119 - 161m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 6

Over dit project

Asselyn is een eigentijdse nieuwbouwwijk op loopafstand van de binnenstad. De wijk vormt een verbinding tussen het oude centrum en het nieuwe Havenkwartier aan de overzijde van de stadsboulevard. Je hebt hier alle handige voorzieningen zoals winkels, restaurants en het station binnen handbereik. Via de nieuwe stadsboulevard ben je snel op de A28 richting Groningen of Zwolle. Wonen in Asselyn betekent genieten van luxe en modern wooncomfort in een stoere architectuur met een knipoog naar vroeger.

NU IN VERKOOP: HET ALLERLAATSTE WOONAANBOD
Zou jij hier willen wonen? Wacht dan niet te lang. De eerste woningen zijn al opgeleverd. De allerlaatste 11 woningen van Asselyn zijn nú in verkoop. Deze woningen bestaan uit (geschakelde) stadsvilla’s en appartementen. Je kunt je inschrijven voor een woning t/m 14 februari 2021, 23.59 uur. Op de interactieve kaart vind je per woning alle informatie zoals de prijzen, verkooptekeningen en plattegronden.
Naar verwachting wordt er in oktober van dit jaar gestart met de bouw van deze 11 woningen en zal de oplevering plaatsvinden in de zomer van 2022.

NU KOPEN = DEZE ZOMER WONEN!
Wil jij hier snel wonen? Van fase 1b zijn nog drie woningen beschikbaar. Het gaat om twee ruime twee-onder-één-kapwoningen en een tweelaags appartement. Nu inschrijven betekent dat jij hier deze zomer al kunt wonen! Kijk snel op de interactieve kaart voor meer informatie en om je in te schrijven voor deze woningen.

DE LOCATIE VEEMARKTPLEIN
Het Veemarktplein is een markante en historische plek voor de Assenaren. Deze locatie wordt nu voornamelijk gebruikt als parkeerplaats. Daarnaast vindt hier elk jaar de jaarlijkse TT Kermis plaats. Het evenemententerrein blijft bestaan op het voorste gedeelte van het Veemarktplein. Aan de kant van de Jumbo worden de nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

De nieuwe woonwijk Asselyn geeft het Veemarktplein weer de allure die het verdient. En dat allemaal binnen een paar minuten lopen van de vele faciliteiten in de aantrekkelijke binnenstad. Ook de schouwburg de Nieuwe Kolk is vlakbij en het station is volop in ontwikkeling en geeft de stad nog meer mogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Asselyn
Koopwoningen
67
Prijs
€ 249.500,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden