Asselyn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Assen - Assen
Actueel aanbod

€ 225.000,- tot € 410.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
71 - 172m2
Kaveloppervlak
110 - 179m2

Over dit project

FASE 2: LAATSTE HOFWONINGEN BESCHIKBAAR
Nu fase 1 van Asselyn bijna helemaal verkocht is en er gestart is met de bouw, zijn we toe aan de volgende grote stap; fase 2!
Fase 2 bestaat uit 14 drielaagse hofwoningen rondom een autoluw hof. Wil jij graag een hofwoning, dan is dit jouw kans! Want dit zijn de allerlaatste hofwoningen van Asselyn. Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier in jouw persoonlijke account.

FASE 1: LAATSTE WONINGEN BESCHIKBAAR
Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in fase 1 van de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor is dit je allerlaatste kans. Op het Veemarktplein komen maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot hofwoningen en enkele appartementen en lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

In de nieuwe wijk Asselyn worden totaal 67 nieuwbouwwoningen gebouwd in drie fases. Van stadsvilla’s tot hofwoningen en enkele appartementen en tweelaags appartementen. Allemaal lekker dicht bij het centrum. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

DE LOCATIE VEEMARKTPLEIN
Het Veemarktplein is een markante en historische plek voor de Assenaren. Deze locatie wordt nu voornamelijk gebruikt als parkeerplaats. Daarnaast vindt hier elk jaar de jaarlijkse TT Kermis plaats. Het evenemententerrein blijft bestaan op het voorste gedeelte van het Veemarktplein. Aan de kant van de Jumbo worden de nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

De nieuwe woonwijk Asselyn geeft het Veemarktplein weer de allure die het verdient. En dat allemaal binnen een paar minuten lopen van de vele faciliteiten in de aantrekkelijke binnenstad. Ook de schouwburg de Nieuwe Kolk is vlakbij en het station is volop in ontwikkeling en geeft de stad nog meer mogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Asselyn
Koopwoningen
67
Prijs
€ 225.000,- tot € 410.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden