Asselyn

Assen - Assen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

67 NIEUWBOUWWONINGEN
bij het centrum van assen
Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Waar vroeger de beestenmarkt werd gehouden op het Veemarktplein, komen nu maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot appartementen en van hofwoningen tot lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

Niemand is beter op de hoogte van jouw woonwensen dan jijzelf. We komen dan ook graag met je in contact. Welke architectuur spreekt je aan, wat is de gewenste prijsklasse en welke opties en mogelijkheden zie je graag terugkomen? Meld je aan als geïnteresseerde, vul de woonwensenquête in en denk mee over jouw eigen woontoekomst. Jouw droomwoning maken we samen!

Geeft je woonwensen door op www.asselyn.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Asselyn
Koopwoningen
67

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden