De Velduil

Assen - Assen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
120 m2

Over dit project

START VERKOOP 18 DECEMBER 2020!

De Velduil
In de wijk Assen-Oost, op de locatie van de voormalige Vrije School, wordt plan 'De Velduil' gerealiseerd. Het plan wordt ontsloten via de Koekoekstraat en de Oosterparallelweg en bestaat uit vier duurzame twee-onder-één-kapwoningen en acht rijwoningen. Tussen de woningen en De Schulp wordt daarbij een fraaie groene omgeving gecreëerd.

CENTRAAL GELEGEN
Het nieuwe treinstation van Assen ligt letterlijk om de hoek. U heeft geen last van het spoor, maar maakt wel gebruik van de voordelen die het treinstation aanbiedt. Ook bent u 5 minuten fietsen in het centrum van Assen.

GROENE OMGEVING
De omgeving rond de Koekoekstraat is groenrijk en rustig. Het Oosterpark bevindt zich praktisch naast de deur. Ook wordt het plangebied aangevuld met bomen, gras en andere natuurlijke elementen.

Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Velduil
Start verkoop
2020 (4e kwartaal)
Start verhuur
2020 (4e kwartaal)
Realisatie
2020 (4e kwartaal)
Koopwoningen
12
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden