Kloosterveste Oosterwal en Oostergracht

Assen - Assen
Actueel aanbod

€ 212.500,- tot € 229.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 111m2
Kaveloppervlak
118 - 203m2
Inhoud
380 - 380m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Nog enkele woningen beschikbaar!

In Kloosterveste, de nieuwste woonwijk van Assen, worden 11 HOME-woningen gerealiseerd. 

De woningen van het HOME-project zijn klaar voor de toekomst! Ze zijn een vooruitgang op de bestaande bouwnormen en bieden comfort die tot op heden nog niet standaard is. Zonder het gebruik van aardgas en met een laag energieverbruik. Aangenaam in de winter en koel in de zomer. 

De woningen zijn extra goed geïsoleerd, volgens de nieuwste BENG-eisen die in 2020 standaard wordt. Tevens worden de woningen standaard nul-op-de-meter (NOM). Dit betekent dat u per saldo, over het gehele jaar gezien, geen energie meer hoeft te kopen van een energieleverancier. De PV-panelen wekken evenveel energie op als dat er wordt verbruikt.

Het nieuwbouwproject wordt gesitueerd aan de binnenring van Kloosterveste, aan de Oosterwal met vrij uitzicht over het water en aan de Oostergracht gelegen aan, zoals de naam al zegt, de gracht. Een ideale ligging met op loopafstand het winkelcentrum en op korte afstand van de uitvalswegen.

De woningen hebben een woonoppervlakte van 111 m² en zijn voorzien van drie slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer op de tweede verdieping. 
 
Binnen de ring van Kloosterveste, met alle voorzieningen bij de hand en met water voor het huis, voelt u zich thuis in een HOME-woning!

Omdat er bespaard wordt op de energierekening maken geldverstrekkers het mogelijk voor deze woningen maximaal € 25.000,- extra te financieren op het inkomen. Informeer voor de mogelijkheden bij uw hypotheekadviseur!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kloosterveste Oosterwal en Oostergracht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Prijs
€ 212.500,- tot € 229.500,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden