Hoekbree

Assen - Assen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ruim en ontspannend wonen in Assen? Natuurliefhebber, sporter of gewoon een fanatieke shopper? In de woonwijk Marsdijk kunt u ruim en ontspannend wonen met een royaal aanbod aan voorzieningen. Kortom, ideaal jong en oud! Voor elk wat wils, hier vindt u namelijk patiowoningen en rijwoningen.

Welke nieuwbouwwoningen zijn er?
Het project de “Hoekbree” biedt twee soorten woningen aan, namelijk patiowoningen en rijwoningen. De zes ruime patiowoningen zijn gelegen aan het Herenpad in de wijk Marsdijk te Assen. En aan de andere kant bevinden zich de tien ruime en goed ingedeelde rijwoningen. Beide woningen hebben een open keuken, waardoor er een gezellige woonomgeving wordt gecreëerd.

Hoe ziet de omgeving eruit?
Marsdijk is een kindvriendelijke en groene woonwijk aan de noordkant van Assen. De wijk heeft een overdekt winkelcentrum, waar u ontspannend kunt winkelen en een royaal aanbod van 20 winkels vindt. Daarnaast is er een divers aanbod aan onderwijs met maar liefst 4 basisscholen. Bent u een sportfanaat? In Marsdijk vindt u verschillende sportclubs en een sporthal. Wanneer u (samen met de kinderen) wilt ontspannen kunt u een wandeling maken in het Anne Frank park en kunnen de kinderen zich vermaken met de naastgelegen speeltoestellen.
Verder is er natuurlijk rekening gehouden met de natuurliefhebbers, want ook in Marsdijk vindt u een prachtig klein natuurgebied. Kunt u niet genoeg van de natuur krijgen, dan is het omliggende natuurgebied de Drentse Aa met dorpen als Rolde, Loon en Balloo een aanrader! Daarnaast vindt u in Marsdijk een kinderboerderij genaamd Beekdalhoeve. Aan de noordzijde van de wijk vindt u een kleine jachthaven met aansluiting op het Noord-Willemskanaal.

En wilt u naar het centrum van Assen? Dan kunt u gemakkelijk met de fiets, auto en het openbaar vervoer op pad!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoekbree
Koopwoningen
16
Type woningen
(Patio)Bungalow, Hoekwoning, Tussenwoning

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden