Kloosterbos Fase 2

Assen - Assen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
134 m2
Kaveloppervlak
282 m2

Over dit project

18 NIEUWBOUWWONINGEN - NU IN VERKOOP
Ruim, modern en gasloos

Inmiddels zijn de eerste woningen bijna opgeleverd en is een gedeelte in aanbouw. Tijd voor een nieuwe fase! Op dit moment zijn er 18 splinternieuwe woningen in verkoop. De woningen zijn heerlijk ruim en krijgen eenzelfde look-en-feel. Het verschil ten opzichte van de vorige fase is, dat deze woningen volledig gasloos zijn! Dit betekent niet alleen dat je in de mooiste wijk van Assen woont, maar ook dat je klaar voor de toekomst bent.

Diverse woningtypes
Op deze fijne nieuwbouwlocatie in Assen worden in fase 2 drie woningtypes gebouwd: 8 twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosanemoon, nog eens 8 opvallende kubistische tweekappers aan de Bosrank en 2 vrijstaande woningen langs de Bosnoot.

Gasloos wonen
Modern wonen is dat je lekker onbezorgd kunt genieten van je woning en de vele (extra) voordelen die het wonen in Kloosterbos biedt. Je woning is helemaal klaar voor de toekomst: gasloos, onderhoudsarme materialen en voorzien van vloerverwarming in alle vertrekken.

Ideale ligging
Het is heerlijk wonen in Kloosterbos. De wijk ligt aan de westkant van Assen, ten noorden van het recreatiegebied Baggelhuien. Kloosterbos vormt bijna een dorpje op zich, met alle voorzieningen binnen handbereik. Zo vind je binnen 5 minuten fietsen diverse basisscholen, kinderopvang, vele winkels en supermarkten, sportvoorzieningen en een gezondheidscentrum.

Interesse? Schrijf je vrijblijvend in

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kloosterbos Fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden