Hoekbree - Assen

Assen
Actueel aanbod

€ 229.500,- tot € 240.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
157 - 165m2
Kaveloppervlak
172 - 181m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Wonen in Hoekbree in Assen
Marsdijk is een kindvriendelijke en groene woonwijk aan de noordkant van Assen. De wijk heeft een overdekt winkelcentrum met een royaal aanbod van meer dan 20 winkels, verder vier basisscholen, diverse sportclubs en een sporthal. In het wijkgebouw is een wijkvereniging actief. Het grote Anne Frank park ligt midden in Marsdijk met diverse speeltoestellen voor kinderen.

Aan de zuidoostzijde van Marsdijk ligt het Beekdal, een klein natuurgebied. Hier staat een kinderboerderij die de Beekdalhoeve heet. Aan de noordzijde van de wijk ligt een kleine jachthaven met aansluiting op het Noord-Willemskanaal.

Vanuit Marsdijk bereikt u makkelijk, per fiets, auto en openbaar vervoer, het heel complete centrum van Assen. Maar ook het mooie natuurgebied Drentse Aa
met dorpen als Rolde, Loon en Balloo liggen op fietsafstand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoekbree - Assen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 229.500,- tot € 240.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden