Watertoren

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Assen - Assen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
254 m2

Over dit project

PROJECT WATERTOREN ASSEN
Een watertoren, speciaal ontworpen voor de drinkwatervoorziening, is niet zonder meer geschikt voor het huisvesten van een willekeurige andere functie. De uitdaging is om een plan te ontwikkelen waarbij de nieuwe functie en het karakter van de watertoren elkaar versterken. Dit met het doel om een waardevol industrieel object te behouden. In Nederland kregen tientallen buiten bedrijf gestelde watertorens een andere bestemming. De nieuwe functies lopen uiteen van wooneenheden en kantoren tot expositieruimte of uitkijktoren.

Bij een kantoor, droomhuis of bed & breakfast denkt u waarschijnlijk niet direct aan het kopen van een watertoren. En toch zou dit unieke object een potentiƫle locatie kunnen zijn voor uw gewenste exploitatie.

DE LOCATIE
De watertoren ligt aan de Kamerlingh Onneslaan en werd indertijd op deze plaats gebouwd omdat dit toentertijd een redelijk centrale plek in Assen was. Een unieke plek, die vanaf 34 meter hoogte een prachtig uitzicht over de omgeving biedt.

Interesse in Watertoren Assen? Schrijf u in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Watertoren
Koopwoningen
1
Type woningen
Overig, Vrijstaand

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden