Woonpark Diepstroeten

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Assen - Assen
Actueel aanbod

€ 246.000,- tot € 515.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 160m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Droomde jij vroeger van wonen in een sprookjesbos, in een heus kasteel? Op Woonpark Diepstroeten kan die droom nu werkelijkheid worden. Je woont er straks heerlijk te midden van prachtige natuur.

Het Slot van Diepstroeten wordt een appartementsgebouw met een bijzondere uitstraling. Aan de ene kant ziet het gebouw eruit als een stoer middeleeuws kasteel, aan de andere kant als een chic landhuis in klassieke stijl. Hier komen 23 appartementen in verschillende typen, variërend van circa 80 tot 110 vierkante meter. Het luxe penthouse van zo’n 160 vierkante meter is de kroon op het kasteel. En wat is een slot zonder torenkamer? Een van de appartementen heeft dan ook twee verdiepingen en een erker.

De omgeving van het Slot is een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Alle appartementen hebben grote balkons of een ruim terras met een grandioos uitzicht over het groene woonpark. Geniet hier van je eerste kopje koffie bij het morgenrood of van een goede wijn terwijl de zon achter de bomen zakt. In plaats van een tuin, ligt de Drentse natuur hier aan je voeten. En dat allemaal zonder dat je zelf een vinger hoeft uit te steken naar tuinonderhoud.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonpark Diepstroeten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23
Prijs
€ 246.000,- tot € 515.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden