Zuidergracht

Assen - Assen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

STEDELIJK WONEN NABIJ HET GROEN
Voor iedereen een plek en voor elk wat wils. In de Zuidergracht Assen gaat het om diversiteit en verscheidenheid. Jong, oud, starter of gezin. Elke bewoner voelt zich hier uniek, maar is altijd onderdeel van een collectief. In de Zuidergracht komen stoer en stedelijk groen samen.

Kloosterveen is de uitbreidingswijk van Assen. Kloosterveste is hier een onderdeel van. De ligging aan de rand van het winkelcentrum zorgt ervoor dat alle voorzieningen dichtbij zijn. Stads wonen en groen genieten doe je in de Zuidergracht!
GEVARIEERD AANBOD
In de Zuidergracht komen 29 koopwoningen, verdeeld over meerdere types. Van een appartement, drielaagse woning, een royaal vierlaags herenhuis of een beneden-bovenwoning, het is mogelijk in de Zuidergracht. De woningen zijn gemixt in een stedelijke wand. Met aandacht voor detailleringen, keuzes in materialen en architectuur met een knipoog naar het verleden geeft de Zuidergracht jouw het gevoel van thuis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuidergracht
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden