Kloosterveen III

Assen - Assen
Toekomstig aanbod

€ 100.000,- tot € 400.000,-

Over dit project

De nieuwbouwwijk Kloosterveen is volop in ontwikkeling.
De verschillende woonbuurten hebben allemaal hun eigen karakter. Allerlei type woningen en bouwstijlen zie je er terug. Een boeiende, aansprekende wijk, te midden van veel groen en water.

Momenteel zijn de woningen in Kloosterbos in verkoop en in aanbouw.

Hierna zal de verkoop starten van het deelplan Kloosterveld, ten westen van Kloosterbos gelegen. Kloosterveld grenst aan de noordkant aan de landerijen.

Vervolgens zal de verkoop starten van de laatste deelplannen, die aan de westkant van Kloosterveen zijn gelegen: Domein, Akker en Vaart.

De woonbuurten bieden elk ruimte aan circa 400 tot 500 woningen.

Op dit moment zijn de woningtypes nog niet bekend, naar verwachting is er voor elk wat wils: koop en huur, vrijstaand, twee-onder-een-kap, rijenwoningen en appartementen. Daarnaast zullen vermoedelijk vrije kavels uitgegeven worden door de gemeente Assen.

Schrijf u nu alvast in om niets te missen! Graag aangeven welk woningtype uw interesse heeft, zodat wij u hierover kunnen informeren.

***indien u zich inschrijft noteren wij uw gegevens in ons nieuwbouwsysteem zodat u op de hoogte gehouden wordt inzake onze nieuwbouwprojecten***

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kloosterveen III
Koopwoningen
1500 (waarvan 1500 beschikbaar)
Prijs
€ 100.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden