Kloosterveen III

Assen - Assen
Toekomstig aanbod

€ 150.000,- tot € 400.000,-

Over dit project

Nieuwbouw in Assen, Kloosterveen III

De nieuwbouwwijk Kloosterveen is volop in ontwikkeling.
De verschillende woonbuurten hebben allemaal hun eigen karakter. Allerlei type woningen en bouwstijlen zie je er terug. Een boeiende, aansprekende wijk, te midden van veel groen en water.

De woonwijk Kloosterveen wordt uitgebreid: Kloosterveen III. Tussen de huidige bebouwing en de Norgervaart is ruimte voor zo'n 2250 nieuwe woningen. Kloosterakker is het eerste deelgebied dat ontwikkeld gaat worden. Dit gebied grenst aan de Kloosterhage en Kloosterkade. Hier is ruimte voor circa 500 woningen, met onder andere rijwoningen en twee-onder-één kapwoningen.

Op dit moment zijn de woningtypes nog niet bekend, naar verwachting is er voor elk wat wils: koop en huur, vrijstaand, twee-onder-een-kap, rijenwoningen en appartementen. Daarnaast zullen vermoedelijk vrije kavels uitgegeven worden door de gemeente Assen.

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze projecten in Kloosterveen III? Schrijf u nu alvast in om niets te missen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kloosterveen III
Start verkoop
2021 (1e kwartaal)
Realisatie
2021 (1e kwartaal)
Koopwoningen
500 (waarvan 1500 beschikbaar)
Prijs
€ 150.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden