Vredeveldseiland

Assen - Assen
Toekomstig aanbod

€ 194.000,- tot € 258.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 120m2
Kaveloppervlak
156 - 200m2

Over dit project

Comfort en gemak, nu en in de toekomst
Vredeveldseiland staat voor comfortabel wonen op een schiereiland, met alle voorzieningen dichtbij. U woont groen en rustig, met uitzicht op water, daarbij bent u ook zo in het centrum van Assen. Op deze bijzondere plek komen 22 moderne bungalows. Daarbij heeft u de keuze uit eenlaagse of tweelaagse woningen. De bungalows hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Als u wilt, kunt u volledig gelijkvloers leven, wel zo gemakkelijk! De eenlaagse woningen zijn optioneel uit te bereiden met een tweede woonlaag. Kortom, mooie nieuwbouwwoningen te koop in Assen!

Het beste van stad en natuur
Vredeveldseiland biedt u letterlijk het beste van 2 werelden; het centrum van Assen en het centraal station op steenworp afstand, maar óók de mooiste parken en natuurgebieden vlakbij. De ene dag kiest u voor een gezellig terrasje in de stad, de volgende dag maakt u een urenlange fietstocht door het Drentse landschap. Kiezen hoeft niet in Vredeveldseiland!

Wonen aan het water
Vredeveldseiland ligt in de Pelikaanwijk in Assen Oost, op het bestaande schiereiland waar voorheen de Landbouwwinterschool stond. De 22 moderne bungalows zijn verdeeld over 2 rijen tegenover elkaar, waardoor ze allemaal zicht hebben over de gracht en het vele volwassen groen in de buurt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vredeveldseiland
Koopwoningen
22
Prijs
€ 194.000,- tot € 258.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden