Assen Veemarktterrein

Assen - Assen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 178m2
Kaveloppervlak
112 - 165m2
Inhoud
404 - 659m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Het Veemarktplein wordt aan de noordkant volgebouwd met een nieuwbouwwijk, opgetrokken in jaren '30-stijl. "Passend bij de historische allure van delen van het stadscentrum". Het plan Veemarktplein in Assen is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Mulleners+Mulleners en bevat 67 grondgebonden woningen in het centrum van Assen. Langs het Veemarktterrein en de Industrieweg komen 35 statige stadswoningen. Deze woningen bieden naast veel ruimte ook veel mogelijkheden als het gaat om gebruik. Zo kunt u kiezen voor werkruimte op de begane grond en wonen op de bovengelegen 3 verdiepingen. Maar ook als u kiest voor volledig wonen heeft u keuze uit verschillende opties.

De woningen in het binnengebied van het woonblok combineren alle voordelen die het wonen in het centrum van de stad heeft met de kwaliteit van het wonen in een rustige, autoluwe omgeving.

Het enorme parkeerterrein aan de rand van de stad wordt geschikt gemaakt voor woningbouw. Het zuidelijk deel tussen restaurant YuMe, de Abel Tasmanflat en verzorgingshuis Anholt blijft het parkeer- en evenemententerrein. De Paul Krugerstraat loopt straks over het plein.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Assen Veemarktterrein
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Assen.

Aanmelden